Home / Vereniging voor de valorisatie van bedrijfsarchieven (VVBA) Organisatie

Vereniging voor de valorisatie van bedrijfsarchieven (VVBA) Organisatie

Adres

Ruysbroeckstraat 2
1000 Brussel
32 477 75 25 55

De vzw VVBA-AVAE (Vereniging voor de valorisatie van bedrijfsarchieven – Association pour la valorisation des archives d’entreprises) werd opgericht in 1985. De vereniging is een samenwerkingsverband tussen de bedrijfswereld en het Rijksarchief, gericht op het behoud en de valorisatie van het geschreven erfgoed van hedendaagse Belgische bedrijven. De Nederlandstalige website is momenteel in opbouw, de Franstalige versie is reeds beschikbaar.

Reactie toevoegen

In de kijker

Op dinsdag 16 oktober om 14u organiseert ETWIE een studiebezoek aan D'Ieteren Gallery in Brussel; een uitstekende gelegenheid om een bijzonder bedrijfsmuseum te ontdekken!
Ben je bereid je kennis over te dragen en ben je op zoek naar een leerling? Of ben je leergierig en zoek je een meester die je de kneepjes van een ambacht kan leren? Kijk dan zeker even naar volgend overzicht.
In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed organiseren we in samenwerking met de Nederlandse Stichting Bedrijfsgeschiedenis op vrijdag 16 november een studiedag over bedrijfserfgoed.

Nieuwsbrief