Home / Kalender / Lezing 'Meel, bakker en brood: 200 jaar geschiedenis'

Lezing 'Meel, bakker en brood: 200 jaar geschiedenis'

vrijdag, maart 16, 2018 - 19:45 tot 22:00

De tijd dat de prijs van het brood het dagelijks leven beheerste, ligt achter ons.

Of niet? 

Deze vraag is het uitgangspunt voor een boeiende avond over de betekenis van het brood in de Europese geschiedenis sinds 1800. Natuurlijk bepalen brood en zijn prijs ons leven niet langer, maar we blijven bijzonder grote waarde hechten aan goed brood - wat dit ook moge zijn.

De lezing vindt plaats op 16 maart 2018 in de Van Hauwermeirsmolen, Watermolenstraat 64, 9230 Massemen. 

Meer info op de website van de Watermolen: http://www.watermolenmassemen.blogspot.be

ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

In de kijker

Ben je bereid je kennis over te dragen en ben je op zoek naar een leerling? Of ben je leergierig en zoek je een meester die je de kneepjes van een ambacht kan leren? Kijk dan zeker even naar volgend overzicht.
In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed organiseren we in samenwerking met de Nederlandse Stichting Bedrijfsgeschiedenis op vrijdag 16 november een studiedag over bedrijfserfgoed.

Nieuwsbrief