Het MIAT wil jouw mening horen!

miat_nieuwleven.jpg

Foto: MIAT
Foto: MIAT

Het MIAT, het Museum over Arbeid, Industrie en Textiel in Gent, voert dit najaar een publieksonderzoek uit. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar mening over het museum te geven.

Het team van het MIAT werkt momenteel een nieuwe koers uit. In september 2018 opent het museum zijn vernieuwde permanente tentoonstelling. Een ideaal moment dus om te polsen naar de mening van het brede publiek. Via een korte vragenlijst kan je laten weten wat je over het museum denkt. Bracht je nog geen bezoek aan het MIAT? Ook dan is men geïnteresseerd in je mening.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Wie de deelneemt aan het onderzoek, maakt bovendien kans op een uniek diner voor 2 personen op de hoogste verdieping van het museum.

Klik op deze link om de vragenlijst in te vullen!

18/10/2017 - 11:28

Reactie toevoegen

In de kijker

Op dinsdag 16 oktober om 14u organiseert ETWIE een studiebezoek aan D'Ieteren Gallery in Brussel; een uitstekende gelegenheid om een bijzonder bedrijfsmuseum te ontdekken!
Ben je bereid je kennis over te dragen en ben je op zoek naar een leerling? Of ben je leergierig en zoek je een meester die je de kneepjes van een ambacht kan leren? Kijk dan zeker even naar volgend overzicht.
In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed organiseren we in samenwerking met de Nederlandse Stichting Bedrijfsgeschiedenis op vrijdag 16 november een studiedag over bedrijfserfgoed.

Nieuwsbrief