Home / Nieuwe oproep 'Maker Handmade in Brugge'

Nieuwe oproep 'Maker Handmade in Brugge'

Handmade in Brugge lanceert een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kandidaat te stellen voor het label 'Maker Handmade in Brugge'. Dit label vormt een erkenning van lokaal ambachtelijk vakmanschap. Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink jij uit in je ambacht en maak je duidelijk het verschil? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor het label 'Maker Handmade in Brugge'.

Alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor het label werden uitgeschreven in een reglement. Kandidaten die het label wensen te ontvangen in 2018 kunnen tot en met 15 maart 2018 hun dossier indienen bij Handmade in Brugge. Dit kan digitaal via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Academiestraat 14, 8000 Brugge.  

 

08/02/2018 - 00:00

Reactie toevoegen

In de kijker

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert ETWIE zijn zesde ontmoetingsdag. Deze dag, met als titel ‘TWIE goes international’, vindt plaats in het nieuwe Havenhuis in Antwerpen.

Op woensdag 28 maart vindt in het MIAT in Gent de studiedag plaats over gevaarlijk erfgoed. Gevaarlijke producten of installaties worden in de eerste plaats gelinkt aan technisch of wetenschappelijk erfgoed. Maar alle collecties kunnen venijnige kantjes hebben.

Nieuwsbrief