Home / Nieuwe oproep 'Maker Handmade in Brugge'

Nieuwe oproep 'Maker Handmade in Brugge'

Handmade in Brugge lanceert een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kandidaat te stellen voor het label 'Maker Handmade in Brugge'. Dit label vormt een erkenning van lokaal ambachtelijk vakmanschap. Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink jij uit in je ambacht en maak je duidelijk het verschil? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor het label 'Maker Handmade in Brugge'.

Alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor het label werden uitgeschreven in een reglement. Kandidaten die het label wensen te ontvangen in 2018 kunnen tot en met 15 maart 2018 hun dossier indienen bij Handmade in Brugge. Dit kan digitaal via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk t.a.v. Handmade in Brugge, Academiestraat 14, 8000 Brugge.  

 

08/02/2018 - 00:00

Reactie toevoegen

In de kijker

Ben je bereid je kennis over te dragen en ben je op zoek naar een leerling? Of ben je leergierig en zoek je een meester die je de kneepjes van een ambacht kan leren? Kijk dan zeker even naar volgend overzicht.
In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed organiseren we in samenwerking met de Nederlandse Stichting Bedrijfsgeschiedenis op vrijdag 16 november een studiedag over bedrijfserfgoed.

Nieuwsbrief