Ina Ruckebusch Expert

Ina Ruckebusch is sinds 2013 wetenschappelijk medewerker bij het Bakkerijmuseum in Veurne.

Bibliografie

Ina RUCKEBUSCH.  2016.  Jong Geleerd, Oud Gedaan!. Patakon. Tijdschrift voor Bakkerfgoed. 7(1):3-29.
Ina RUCKEBUSCH.  2015.  De bakker houdt het graag koel! De introductie van koeltechnieken in de bakkerij. Patakon. Tijdschrift voor bakkerfgoed. 6(1):3-11.
Ina RUCKEBUSCH.  2015.  Het materiaal van de ijsbereider. Over sarboti√®res en de eerste ijsmachines. Patakon. Tijdschrift voor bakerfgoed. 6(1):21-25.

Reactie toevoegen

In de kijker

We smeden al volop plannen voor volgend jaar. Noteer alvast plaats en datum voor onze 8e ontmoetingsdag in jullie agenda: het nieuwe Gents Universiteits Museum, 9 mei 2020!

Nieuwsbrief