Taffijn Piano Supply BVBA Expert

Adres

Hoevestraat 37B
1755 Gooik
03 54 56 65 70

Taffijn Supply BVBA is een bedrijf dat handelt in alles wat betrekking heeft tot piano's. Het bedrijf bestaat sinds 1976 onder de naam "Taffijn Piano Parts". In het begin werden alleen piano's in het particulaire circuit hersteld en verkocht, maar al snel bleek dat de toevoer van individuele onderdelen stroef verliep. Taffijn Piano Parts begon dus zelf met de invoer van onderdelen. Door deze uitbreiding op internationaal vlak groeide Taffijn Piano Part uit tot de groothandel Taffijn Piano Supply BVBA. 

Taffijn Supply BVBA is de officiële verdeler van verschillende pianogerelateerde accesoires en onderdelen. Meer info vind je op hun site.

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief