Home / Vlaamse Kunstkring voor Marqueteurs Organisatie

Vlaamse Kunstkring voor Marqueteurs Organisatie

Adres

IJzermaalberg 32
2550 Kontich

De Vlaamse Kunstkring voor Marqueteurs verenigt de ambachtslui die zich bezighouden met marqueterie of houtinlegwerk. Door cursussen te organiseren houden de marqueteurs de traditionele methodes levend. Maar de kunstkring richt haar blik niet enkel op het verleden; de aandacht voor nieuwe technieken en creaties legt een brug tussen verleden en heden. Tentoonstellingen en demonstraties zorgen voor bekendheid bij een groter publiek. 

Reacties

Geachte heer , mevrouw , Graag wil ik op de hoogte blijven en van deze prachtige techniek
Kunt u mij ook op de hoogte houden waar er tentoonstellingen en workshops zijn . Al jaren wil ik deze techniek leren , omdat het zo fascinerend en bijzonder is. Met vriendelijke groet Adrienne

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief