Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Contact
Nieuwsbrief
Downloads
Over ETWIE
Werking
Kalender
Kennisbank
Contact
Home
/
Voeding, drank en genotsmiddelen
/ Slagerij en vleesverwerking
Slagerij en vleesverwerking
Nieuwe opzoeking
Bibliografie
Eddie NIESTEN
,
Jan RAYMAEKERS
,
Yves SEGERS
. 2003.
Lekker dier!? Dierlijke productie & consumptie in de 19e en 20ste eeuw
CAG-Cahiers. :192p.
J.D. BRINKSMA
. 1994.
Slachterijen, vleeswarenindustrie en visverwerkingsinrichtingen
.
PIE-Rapportenreeks.
Wie heeft iets?
't Krekelhof
-
Museum
Abattoir NV
-
Bedrijf
Slagerij Gaston Vande Walle
-
Bedrijf
Reactie toevoegen
Uw naam
*
E-mailadres
*
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Reactie
*
Meer informatie over tekstopmaak
Plain text
Geen HTML toegestaan.
Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Voorpagina
Leave this field blank
Nieuwsbrief
Twitter
Tweets by @ETWIE
Facebook
Recente artikels
Dubbel feest voor het Jenevermuseum
Uit de kennisbank: molens
ViceVersa
Van een gipsberg tot een kappersschaar
Reactie toevoegen