Home / Kalender / Lezing 'Meel, bakker en brood: 200 jaar geschiedenis'

Lezing 'Meel, bakker en brood: 200 jaar geschiedenis'

vrijdag, maart 16, 2018 - 19:45 tot 22:00

De tijd dat de prijs van het brood het dagelijks leven beheerste, ligt achter ons.

Of niet? 

Deze vraag is het uitgangspunt voor een boeiende avond over de betekenis van het brood in de Europese geschiedenis sinds 1800. Natuurlijk bepalen brood en zijn prijs ons leven niet langer, maar we blijven bijzonder grote waarde hechten aan goed brood - wat dit ook moge zijn.

De lezing vindt plaats op 16 maart 2018 in de Van Hauwermeirsmolen, Watermolenstraat 64, 9230 Massemen. 

Meer info op de website van de Watermolen: http://www.watermolenmassemen.blogspot.be

ma di wo do vr za zo
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

In de kijker

Op vrijdag 16 november organiseert ETWIE in samenwerking met de Stichting Bedrijfsgeschiedenis en de Vereniging Bedrijf & Historie een studiedag over bedrijfserfgoed als cultureel erfgoed. Het programma staat online en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nieuwsbrief