Denk mee over ons bier- en brouwerfgoed

westmalle.jpg

www.milo-profi.be
www.milo-profi.be

Op woensdag 12 maart brengt de Federatie van Belgische Brouwers opnieuw Belgische bierliefhebbers en brouwers samen om na te denken over de toekomst van het bier- en brouwerfgoed in België. Concrete aanleiding voor deze bijeenkomst is het UNESCO-dossier dat momenteel door de federatie wordt voorbereid en dat als doel heeft de Belgische biercultuur te laten opnemen op de 'Representative List of the Intangible Cultural Heritage of Humanity'. Iedereen is welkom op dit overlegmoment!

Wil je graag meer weten over de stand van zaken van het dossier, ben je zelf gepassioneerd door brouwerserfgoed, ben je een brouwer of ken je wel iets van de vroegere en bestaande procédés, ben je een verzamelaar van biergerelateerde objecten, ben je zytholoog of ben je gewoon een bierliefhebber? Zorg dan dat je erbij bent op woensdag 12 maart, van 19u tot 21u in het Brouwershuis in Brussel (Grote Markt 10, 1000 Brussel).

Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via info@belgianbrewers.be.

26/02/2014 - 13:32

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief