Home / ERIH Annual Conference in Bologna: call for papers

ERIH Annual Conference in Bologna: call for papers

erih_bologna.jpg

Foto: ERIH

De jaarlijkse conferentie van het netwerk 'European Route of Industrial Heritage' (ERIH) wordt in 2018 georganiseerd in Bologna. De bijeenkomst, van 10 tot 12 oktober, heeft als thema 'Mind the gap - The Challenges for promoting industrial heritage in the 2020s'. Voorstellen voor papers zijn welkom tot 29 juni.

De laatste drie decennia zijn er een aantal belangrijke stappen gezet in de ontsluiting van het Europees industrieel erfgoed. Om het bereik evenwel te vergroten en ervoor te zorgen dat nieuwe generaties aan de slag gaan met dit erfgoed, moet een visie ontwikkeld worden die rekening houdt met huidige en toekomstige tendensen. Welke activiteiten of initiatieven die rekening houden met bijvoorbeeld diversiteit, gender, vergrijzing en digitalisering, kunnen georganiseerd worden? 

ERIH is op zoek naar papers over vernieuwende en inspirerende ideeën, strategieën en case-studies rond dit thema. Abstracts zijn welkom via info@erih.net.

Je vindt de volledige call for papers op www.erih.net.

22/05/2018 - 15:06

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief