ERIH Annual Conference: het programma

De jaarlijkse conferentie van het netwerk 'European Route of Industrial Heritage' (ERIH) wordt dit jaar georganiseerd in Kopenhagen. De bijeenkomst, van 20 tot 22 september, heeft als thema 'Industrial Tourism: Linking the past with the present and future'. Het programma is intussen beschikbaar.

Industrieel toerisme bevindt zich op het snijvlak tussen twee thema's: de promotie van de vroegere industrie en bezoeken aan moderne bedrijven. Hoewel er op sommige erfgoedsites, zoals brouwerijen, nog steeds productie plaatsvindt, verschillt de toeristische aanpak hierbij vaak. Nieuwe ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat traditionele industrieën meer en meer als ouderwets worden beschouwd, zeker door de jongere generaties. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat beide insteken elkaar versterken? En hoe kunnen we de continuïteit in het industrieel erfgoed in Europa presenteren aan jong en oud?

Je vindt het programma en alle praktische info op erih.net. Het congres staat open voor alle geïnteresseerden.

18/07/2017 - 11:18

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief