Home / Gezocht: projectmedewerker collectieregistratie

Gezocht: projectmedewerker collectieregistratie

bulskampveld_kasseirol.jpg

Kasseirol (Prov. collectie Bulskampveld)
Kasseirol (Prov. collectie Bulskampveld)

Het MOT in Grimbergen zoekt momenteel een projectmedewerker collectieregistratie voor het project 'Registratie en waardering van de ambachtelijke deelcollectie van de Provinciale collectie Bulskampveld'.

Vanuit het MOT werk je aan de registratie en waardering van deze deelcollectie. De basisregistratie gebeurt in Beernem door een collectieregistrator van de provincie West-Vlaanderen. Dit werk controleer en verbeter je. Je zorgt voor correcte identificatie en naamgeving van de voorwerpen. De basisinventaris vul je verder aan met bijvoorbeeld een beschrijving van de functie en het gebruik van het werktuig. Tot slot zorg je voor een waardering van de objecten en de collectie in haar geheel. De resultaten van dit werk publiceer je op Erfgoedinzicht en ID-DOC en je stelt een eindrapport op.

Het gaat om een voltijds contract voor een periode van 18 maanden (mei 2015 tot november 2016). Kandidaten beschikken over een masterdiploma. Solliciteren voor deze functie kan tot 15 april 2015.

Je vindt de volledige vacature op www.mot.be.

18/03/2015 - 14:37

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief