Home / 'Monumenten & Landschappen' gratis beschikbaar

'Monumenten & Landschappen' gratis beschikbaar

foto_agentschap_onroerend_erfgoed.jpg

Foto: Agentschap Onroerend Erfgoed

Goed nieuws voor de liefhebbers van het tijdschrift 'Monumenten & Landschappen': 34 jaargangen zijn gedigitaliseerd en gratis raadpleegbaar via het Open Archief van het Agentschap Onroerend Erfgoed. Het gaat om meer dan 750 artikelen die verschenen zijn tussen 1981 en 2015.

Via volgend handig overzicht kan je makkelijk zoeken naar de artikelen verschenen tussen 1982 en 2010. Interesse in cementtegelindustrie? Herbestemming van industrieel erfgoed? De geschiedenis en techniek van het Zuiderpershuis in Antwerpen? De mooutast van Rodenbach?  Dit en nog zo veel meer is vanaf nu te raadplegen via het Open Archief van het Agentschap Onroerend Erfgoed.

17/10/2018 - 08:54

Reactie toevoegen

In de kijker

Op zaterdag 23 maart organiseren we in het Mijnmuseum in Beringen de 7e ETWIE-ontmoetingsdag. Centraal thema is bedreigd TWI-erfgoed. Meer informatie over het programma en de inschrijvingen volgt snel, maar noteer alvast de datum in de agenda!
Op 24 januari vindt een eerste ontmoetingsdag rond het brandweererfgoed in Vlaanderen plaats. Op deze namiddag nodigen we alle brandweermannen en -vrouwen, erfgoedwerkers als geïnteresseerden in de brandweer en haar erfgoed uit. Het programma staat online en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nieuwsbrief