Netwerkmoment over watererfgoed

herita.jpg

Foto: Herita

Herita, de netwerkvereniging die ijvert voor meer openstelling van monumenten, organiseert op zaterdag 27 april een netwerkmoment over watererfgoed. Tussen 10.30 uur en 17 uur kan je bij Stormkop, vlakbij het Red Star Line museum, terecht voor een zinnenprikkelend programma.

Ben jij een organisatie die bezig is met watererfgoed? Vraag je je af hoe je een goede publiekswerking uitbouwt? Of ben je benieuwd hoe je jongere generaties kan warm maken voor jouw stukje erfgoed? Dan mag je dit netwerkmoment niet missen! Je krijgt er niet alleen lezingen door experts, maar kan je ook zelf actief nadenken en participeren in een workshop. Je gaat naar huis met frisse en nieuwe ideeën die onmiddellijk toepasbaar zijn in jouw eigen werking.

Programma

Een rondleiding op het Droogdokkeneiland, een blik in de werking van het Nationaal Visserijmuseum, tips om jongeren te bereiken door Stormkop, een interactieve workshop door MOOSS... Het komt allemaal aan bod tijdens een rijkgevuld en boeiend programma. Raadpleeg het volledige programma en schrijf je in via de website van Herita.

Deelnemen kost 15 euro, inclusief rondleiding, lunch, namiddagprogramma en receptie.

27/03/2019 - 16:41

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief