TWI-erfgoed op de Cultuurmarkt

Op zondag 26 augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van cultuurseizoen 2018-2019. Het technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed (TWIE) zal als thema dit jaar goed vertegenwoordigd zijn op deze hoogmis voor cultuur. ETWIE en de collega's van het toekomstige Industriemuseum stellen er hun plannen voor. Neem deel aan de heuse TWIE-quiz en maak kans op een exemplaar van ons boek 'Eeuwen ondernemen'. Breng onze stand (nummer 31 op de Meir) dus zeker een bezoekje!

De Cultuurmarkt is een gratis cultuurfeest in het stadscentrum van Antwerpen, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, jazz, musical, comedy, workshops, dans ... Van in het station tot aan de Schelde!

Voor meer informatie, ga naar de website van de Cultuurmarkt

24/08/2018 - 08:00

Reactie toevoegen

In de kijker

Op zaterdag 23 maart organiseren we in het Mijnmuseum in Beringen de 7e ETWIE-ontmoetingsdag. Centraal thema is bedreigd TWI-erfgoed. Meer informatie over het programma en de inschrijvingen volgt snel, maar noteer alvast de datum in de agenda!
Op 24 januari vindt een eerste ontmoetingsdag rond het brandweererfgoed in Vlaanderen plaats. Op deze namiddag nodigen we alle brandweermannen en -vrouwen, erfgoedwerkers als geïnteresseerden in de brandweer en haar erfgoed uit. Het programma staat online en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nieuwsbrief