TWI-erfgoed op de Cultuurmarkt

Op zondag 26 augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van cultuurseizoen 2018-2019. Het technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed (TWIE) zal als thema dit jaar goed vertegenwoordigd zijn op deze hoogmis voor cultuur. ETWIE en de collega's van het toekomstige Industriemuseum stellen er hun plannen voor. Neem deel aan de heuse TWIE-quiz en maak kans op een exemplaar van ons boek 'Eeuwen ondernemen'. Breng onze stand (nummer 31 op de Meir) dus zeker een bezoekje!

De Cultuurmarkt is een gratis cultuurfeest in het stadscentrum van Antwerpen, met een culturele infomarkt en een massa optredens en activiteiten. Op de infomarkt presenteren organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun programma voor het nieuwe cultuurseizoen. Op pleinen en in zalen zijn er optredens: theater, circus, klassieke muziek, jazz, musical, comedy, workshops, dans ... Van in het station tot aan de Schelde!

Voor meer informatie, ga naar de website van de Cultuurmarkt

24/08/2018 - 08:00

Reactie toevoegen

In de kijker

ETWIE is op zoek naar een nieuwe collega om onze rangen te versterken. Interesse in deze nieuwe functie? Solliciteren kan tot 25 maart!

Minister Sven Gatz lanceerde voor de tweede keer het beurssysteem dat kennisoverdracht tussen een 'meeste

Op zaterdag 23 maart organiseren we in het Mijnmuseum in Beringen onze 7e ETWIE-ontmoetingsdag. Het programma staat online en inschrijven is vanaf nu mogelijk!

Nieuwsbrief