Home / Verborgen parel ontdekt? Maak kans op de Onroerenderfgoedprijs 2019!

Verborgen parel ontdekt? Maak kans op de Onroerenderfgoedprijs 2019!

onroerenderfgoedprijs2019.jpg

Onroerenderfgoedprijs 2019

Het Agentschap Onroerend Erfgoed reikt opnieuw haar Onroerenderfgoedprijs uit in 2019! Die staat in het teken van verborgen parels, erfgoed dat in de regel niet publiek toegankelijk is dus. Beschermd erfgoed, zowel bouwkundig, landschappelijk als archeologisch erfgoed of een combinatie hiervan kan deelnemen.

Kandidaten kunnen zich hier inschrijven tot en met 1 maart, de winnaar ontvangt 15 000 euro, best de moeite waard dus! Ook het grote publiek kan stemmen op een van de drie laureaten, deze favoriet wint dan de publieksprijs. De prijsuitreiking zal gebeuren op 4 oktober 2019. Volg zeker de website en de facebookpagina van het Agentschap Onroerend Erfgoed, voor nieuwtjes en up to date informatie!

13/12/2018 - 15:32

Reactie toevoegen

In de kijker

Op zaterdag 23 maart organiseren we in het Mijnmuseum in Beringen de 7e ETWIE-ontmoetingsdag. Centraal thema is bedreigd TWI-erfgoed. Meer informatie over het programma en de inschrijvingen volgt snel, maar noteer alvast de datum in de agenda!
Op 24 januari vindt een eerste ontmoetingsdag rond het brandweererfgoed in Vlaanderen plaats. Op deze namiddag nodigen we alle brandweermannen en -vrouwen, erfgoedwerkers als geïnteresseerden in de brandweer en haar erfgoed uit. Het programma staat online en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nieuwsbrief