Home / Ambachten in de Zuiderlijke Nederlanden (voor 1795). Een bijdrage tot de samenstelling van een bibliografische lijst van studies in de 19de en 20ste eeuw.

Ambachten in de Zuiderlijke Nederlanden (voor 1795). Een bijdrage tot de samenstelling van een bibliografische lijst van studies in de 19de en 20ste eeuw.

TitelAmbachten in de Zuiderlijke Nederlanden (voor 1795). Een bijdrage tot de samenstelling van een bibliografische lijst van studies in de 19de en 20ste eeuw.
PublicatietypeMiscellaneous
Publicatiejaar1999
AuteursMarc JACOBS, Marianne VANBELLINGHEN
Trefwoorden19de eeuw, 20ste eeuw, ambachten, bibliografie, bibliografisch, lijst, Nederland, studies, Vlaanderen, Zuidelijke Nedelanden
SamenvattingUitg. PIPA (Centrum voor de Studie van Preïndustriële Productieprocessen en Arbeidsverhoudingen) & VUB. <br /><gepubliceerd als extra uitgave van Oost-Vlaamse Zanten LXXIV, 1999, nr. 3, p. 185-320.>

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief