Home / Chocolade. Van drank voor edelman tot reep voor alleman 16de-20ste eeuw

Chocolade. Van drank voor edelman tot reep voor alleman 16de-20ste eeuw

TitelChocolade. Van drank voor edelman tot reep voor alleman 16de-20ste eeuw
PublicatietypeBook
Publicatiejaar1996
AuteursEmmanuel COLLET, Bruno RENARD, Peter SCHOLLIERS, .a. e
Trefwoorden16e eeuw, 20ste eeuw, agro-industrie, alleman, chocolade, drank, edelman, reep, tentoonstelingscatalogus
Samenvatting

Brussel, (ASLK) 1996. <br /><Franstalige uitgave van deze tentoonstellingscatalogus:> Chocolat. de la boisson élitaire au bâton populaire XVIe-XXe siècle.

Verwante actoren
Peter Scholliers - Onderzoeker

Reactie toevoegen

In de kijker

Hij is er! De nieuwe onderzoeksbalans industrieel erfgoed! Een prachtig referentiewerk, zoals we zelf durven zeggen...

Nieuwsbrief