Home / De vele gezichten van de Nieuwste Geschiedenis. Deel II: Bibliografie van de licentiaats- en doctoraatsverhandelingen betreffende de Nieuwste Geschiedenis, tot stand gekomen aan de afdeling geschiedenis van de Belgische universiteiten, 1975-1994.

De vele gezichten van de Nieuwste Geschiedenis. Deel II: Bibliografie van de licentiaats- en doctoraatsverhandelingen betreffende de Nieuwste Geschiedenis, tot stand gekomen aan de afdeling geschiedenis van de Belgische universiteiten, 1975-1994.

TitelDe vele gezichten van de Nieuwste Geschiedenis. Deel II: Bibliografie van de licentiaats- en doctoraatsverhandelingen betreffende de Nieuwste Geschiedenis, tot stand gekomen aan de afdeling geschiedenis van de Belgische universiteiten, 1975-1994.
PublicatietypeMiscellaneous
PublicatiejaarIngediend
AuteursL. FRANCOIS, E. VANHAUTE, S. VRIELINCK
TrefwoordenBelgische universiteiten, bibliografie, doctoraat, doctoraatsverhandeling, licentiaat, licentiaatsverhandeling, nieuwste geschiedenis
SamenvattingGent, (U.G.) <jaarlijks aangevuld met een overzicht van de licentiaatsverhandelingen in het "Mededelingenblad van de Belgische Vereniging voor Hedendaagse Geschiedenis"">

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief