Home / Een mens leeft niet van brood alleen. Bouwstenen voor een culturele arbeidersgeschiedenis (18de eeuw-1940). Bijdragen Museum van de Vlaamse Sociale Strijd van het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, nr. 21.

Een mens leeft niet van brood alleen. Bouwstenen voor een culturele arbeidersgeschiedenis (18de eeuw-1940). Bijdragen Museum van de Vlaamse Sociale Strijd van het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, nr. 21.

TitelEen mens leeft niet van brood alleen. Bouwstenen voor een culturele arbeidersgeschiedenis (18de eeuw-1940). Bijdragen Museum van de Vlaamse Sociale Strijd van het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, nr. 21.
PublicatietypeMiscellaneous
Publicatiejaar2005
AuteursJan ART, Bart DENIL, JACOBS M
Trefwoorden18e eeuw, 20e eeuw, AMSAB, arbeidersbewegingen, arbeidersgeschiedenis, arbeidersstrijd, bijdragen, bouwstenen, brood, culturele arbeidersgeschiedenis, Gent, geschiedenis, mens, Museum van de Vlaamse Sociale Strijd, Oost-Vlaanderen, opvoeding, provincie Oost-Vlaanderen, sociale geschiedenis, sociale strijd, socialisme
Samenvatting

Gent, (Provincie Oost-Vlaanderen / AMSAB) 2005.

Verwante actoren
Amsab - Instituut voor Sociale Geschiedenis - Archief, Documentatiecentrum, Onderzoeker

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief