Expo 58 en zijn Bierbrouwers

TitelExpo 58 en zijn Bierbrouwers
PublicatietypeBook
Publicatiejaar2013
AuteursVAN KERCKHOVEN F
Samenvatting

1958: Wereldtentoonstelling te Brussel. Tweeëndertig bierbrouwerijen financieren Vrolijk België, het dorp van leute en plezier. Naast deze tweeëndertig zijn er nog vierenzestig andere brouwerijen actief op Expo 58. Zowel Belgische als buitenlandse brouwers laten zich zien. Waar schenken ze hun bieren en welke verrassende samenwerkingen komen aan het licht? Wat zijn de glazen, bierviltjes en andere bierattributen tijdens de Expo? Wat zijn de hoogtepunten in de geschiedenis van de brouwerijen? Dit alles is samengebracht in Expo 58 en zijn bierbrouwers met de nodige illustraties. Daarnaast is dit boek ook een nostalgische reis terug naar het Expojaar 1958.

Websitehttp://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4392

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief