Home / Ouvrages d'Art / Kunstwerken: 1. Le Barrage de la Gileppe, De Stuwdam van de Gileppe, 5. Le Barrage de la Vesde / De Stuwdam van de Vesder, 8. l'Ascenseur à bateaux de Strépy-Thieu / De Scheepslift van Strépy-Thieu.

Ouvrages d'Art / Kunstwerken: 1. Le Barrage de la Gileppe, De Stuwdam van de Gileppe, 5. Le Barrage de la Vesde / De Stuwdam van de Vesder, 8. l'Ascenseur à bateaux de Strépy-Thieu / De Scheepslift van Strépy-Thieu.

TitelOuvrages d'Art / Kunstwerken: 1. Le Barrage de la Gileppe, De Stuwdam van de Gileppe, 5. Le Barrage de la Vesde / De Stuwdam van de Vesder, 8. l'Ascenseur à bateaux de Strépy-Thieu / De Scheepslift van Strépy-Thieu.
PublicatietypeMiscellaneous
PublicatiejaarIngediend
Trefwoordenbinnenscheepvaart, binnenschepen, dammen, Gileppe, kunstwerken, Lift, scheepslift, schepen, sluizen, Strépy-Thieu, stuwdammen, Vesder, waterwegen
SamenvattingNamur, (Ministère Wallon de l'Equipement et des Transports / Waals Ministerie voor Uitrusting en Vervoer) s.d. <brochure>

Reactie toevoegen

In de kijker

Noteer alvast plaats en datum voor onze 8e ontmoetingsdag in jullie agenda: het nieuwe Gents Universiteitsmuseum, 9 mei 2020!

Nieuwsbrief