Home / Schatten op zolder. Catalogus bij de tentoonstelling van wetenschappelijke instrumenten gebruikt in onderzoek en onderwijs in Antwerpen tussen 1750-1950.

Schatten op zolder. Catalogus bij de tentoonstelling van wetenschappelijke instrumenten gebruikt in onderzoek en onderwijs in Antwerpen tussen 1750-1950.

TitelSchatten op zolder. Catalogus bij de tentoonstelling van wetenschappelijke instrumenten gebruikt in onderzoek en onderwijs in Antwerpen tussen 1750-1950.
PublicatietypeMiscellaneous
Publicatiejaar1999
AuteursKarel VANCAMP, Maurice DORIKENS, L. DORIKENS-VANPRAET
Trefwoorden1750-1950, Antwerpen, catalogus, instrumenten, onderwijs, onderzoek, schatten, technieken, technologie, tentoonstelling, wetenschap, wettenschappen
Samenvatting

Gent, (Universiteit Gent / Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen) 1999.

Reactie toevoegen

In de kijker

Op maandag 14 oktober organiseren CO7, Liberaal Archief/Liberas en ETWIE een lezingenavond over het steenbakkerij-erfgoed in Wijtschate. Deze avond is het sluitstuk van een project in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed.
Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief