Home / Terugblik op de exploraties in het noordelijk deel van het Kempens kolenbekken tussen 1898 en 1966, met speciale aandacht voor de opsporing van Cockerill ten Noorden van de concessie der Luikenaren (Mijn van Zwartberg).

Terugblik op de exploraties in het noordelijk deel van het Kempens kolenbekken tussen 1898 en 1966, met speciale aandacht voor de opsporing van Cockerill ten Noorden van de concessie der Luikenaren (Mijn van Zwartberg).

TitelTerugblik op de exploraties in het noordelijk deel van het Kempens kolenbekken tussen 1898 en 1966, met speciale aandacht voor de opsporing van Cockerill ten Noorden van de concessie der Luikenaren (Mijn van Zwartberg).
PublicatietypeMiscellaneous
Publicatiejaar1945
AuteursE. TYS
TrefwoordenCockerill, Colloquium, concessie, Kempen, Kempisch bekken, kolen, kolenbekken, Limburg, steenkool, Zwartberg
SamenvattingIn : Beleid, literatuur, mijnen en mijnwerkers. Acta van het Colloquium 1945-1992. <br />Diepenbeek, (Limburgs Universtair Centrum - Limburgse Werkgroep voor Actuele Geschiedenis) 1994, p. 135-144.

Reactie toevoegen

In de kijker

We hebben beslist om de 8e ETWIE-ontmoetingsdag, die gepland stond op zaterdag 9 mei, te verschuiven naar een latere datum.

Nieuwsbrief