Home / Wetenschappelijke en technische verzameling. Inventarisatie, beheer, valorisatie. Colloquium ingericht door SIWE in samenwerking met het Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen van de Universiteit Gent, 15 & 16 november 2002.

Wetenschappelijke en technische verzameling. Inventarisatie, beheer, valorisatie. Colloquium ingericht door SIWE in samenwerking met het Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen van de Universiteit Gent, 15 & 16 november 2002.

TitelWetenschappelijke en technische verzameling. Inventarisatie, beheer, valorisatie. Colloquium ingericht door SIWE in samenwerking met het Museum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen van de Universiteit Gent, 15 & 16 november 2002.
PublicatietypeMiscellaneous
Publicatiejaar2003
AuteursAndré CRESENS
Trefwoordenbeheer, Colloquium, Gent, geschiedenis van de techniek, inventaris, inventarisatie, museum, Museum voor de Geschiedenis en de Wetenschappen, november 2002, SIWE, techniek, technische verzameling, Universiteit Gent, valorisatie, verzameling, wetenschappelijke verzameling, wetenschappen
SamenvattingSIWE-Magazine, nr. 13, januari 2003, p. 2 tot 66.

Reactie toevoegen

In de kijker

Op 22 oktober organiseert ETWIE een bezoek aan de indrukwekkende historische collectie van Delhaize. Aanmelden kan nog enkel voor de wachtlijst!

Nieuwsbrief